ព័ត៌មាន

October 29, 2023

សមរភូមិដ៏ខ្លាំងក្លានៅក្នុងការប្រកួត Dota 2 Grand Finals៖ Team Spirit ទល់នឹង Gaimin Gladiators

Vannak Siv
WriterVannak SivWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

បន្ទាប់ពី 3 ចុងសប្តាហ៍ដ៏យូរ ទីបំផុតដល់ពេលសម្រាប់ការប្រកួត International Dota 2 Grand Finals ។ វា​ជា​សមរភូមិ​នៃ​ក្រុម​ទីតាន​អឺរ៉ុប ខណៈ​ដែល​ក្រុម​ម្ចាស់​ជើងឯក​មុនៗ Team Spirit ត្រូវតែ​ប្រឈមមុខ​ជាមួយ Gaimin Gladiators។ ហ្គេមជាច្រើននៅកម្រិតនេះត្រូវបានឈ្នះ និងចាញ់ដោយសេចក្តីព្រាងតែម្នាក់ឯង។ យើងនឹងតាមដានរាល់សេចក្តីព្រាងនៃ Grand Final ផ្ទាល់ និងធ្វើការព្យាករណ៍របស់យើង។

សមរភូមិដ៏ខ្លាំងក្លានៅក្នុងការប្រកួត Dota 2 Grand Finals៖ Team Spirit ទល់នឹង Gaimin Gladiators

ស៊េរី Dota ដ៏គួរឱ្យរំភើប

នេះត្រូវបានកំណត់ថាជាស៊េរី Dota ដ៏រំភើបបំផុតប្រចាំឆ្នាំ។ ក្រុមទាំងពីរពិតជាស្ថិតនៅលើកំពូលនៃការប្រកួតរបស់ពួកគេ។ វា​នឹង​មិន​ភ្ញាក់​ផ្អើល​ទេ​ប្រសិន​បើ​បាន​ទៅ​ដល់ 5 ប្រកួត ហើយ​វា​ពិបាក​ក្នុង​ការ​ហៅ​ថា​អ្នក​ណា​នឹង​ចេញ​មក​ខាង​លើ។

Team Spirit នៅ TI12

Team Spirit មានភាពលេចធ្លោខ្លាំងក្នុងការប្រកួតនេះ ហើយជាក្រុមដំបូងគេដែលបានឡើងទៅកាន់វគ្គផ្តាច់ព្រ័ត្រ Grand Finals នៃ International Dota 2។ ពួកគេមិនដែលចាញ់មួយស៊េរីទេ ហើយបានទម្លាក់តែពីរបីប្រកួតប៉ុណ្ណោះ។ ក្រុមជាច្រើនពិតជាមានការភ័យខ្លាចក្នុងការឡើងទៅកាន់ Yatoro ហើយសម្រាប់ហេតុផលដ៏ល្អ។

ខណៈពេលដែលការផ្តោតអារម្មណ៍គឺជាញឹកញាប់ទៅលើអ្នកលេងរបស់ Spirit អ្នកគាំទ្ររបស់ពួកគេទាំងពីរគឺ Mira និង Miposhka គឺជាផ្នែកមួយនៃហ្គេមដ៏ល្អបំផុត។ វានឹងចំណាយពេលយូរសម្រាប់នរណាម្នាក់ក្នុងការភ្លេចអំពីហ្គេមដែលឈ្នះ Enchantress របស់ Miposhka លេងនៅក្នុងការប្រកួតនេះ។

ពួកគេបានចេញពីភាពខ្លាំងមួយទៅកម្លាំង ហើយខណៈពេលដែល Gaimin Gladiators នឹងក្លាយជាការប្រយុទ្ធដ៏ស្វិតស្វាញបំផុតរបស់ពួកគេ ប៉ុន្តែប្រសិនបើនរណាម្នាក់អាចទម្លាក់ពួកគេចុះ វាគឺជា Team Spirit ។

Gaimin Gladiators គឺជា TI Titans

Gaimin Gladiators គឺជាក្រុមមួយក្នុងចំណោមក្រុមដែលគួរអោយចាប់អារម្មណ៍បំផុតក្នុងប្រវត្តិសាស្ត្រ Dota ។ ពួកគេ​បាន​ឈ្នះ​រាល់ Major និង DreamLeague ហើយ​ពួកគេ​ក៏​បាន​យក​ឈ្នះ Liquid ក្នុង​ក្របខណ្ឌ​ខាងក្រោម​ផងដែរ។ ខណៈពេលដែលអ្នកគាំទ្រទទួលស្គាល់ស្នាដៃរបស់ពួកគេ មនុស្សជាច្រើនមានការធុញទ្រាន់នឹងការឃើញពួកគេឈ្នះរាល់ការប្រកួត Grand Final។ តើពួកគេអាចធ្វើវាម្តងទៀតបានទេ?

ភ្នែកទាំងអស់បានទៅលើ midlaner Quinn ស្ទើរតែពេញមួយឆ្នាំ ប៉ុន្តែវាហាក់ដូចជា Dyrachyo ជាអ្នកមើល។ អ្នកលេងដែលមានទេពកោសល្យយ៉ាងសម្បើមជាមួយនឹងក្រុមវីរបុរសដ៏ធំគួរតែមានសូម្បីតែការរញ្ជួយដ៏ល្អបំផុតនៅក្នុងស្បែកជើងកវែងរបស់ពួកគេ។

ប្រសិនបើយើងត្រូវធ្វើការទស្សន៍ទាយ យើងនឹងនិយាយថា Team Spirit គួរតែអាចយកឈ្នះបាន ពួក​គេ​មិន​បាន​ចាញ់​ក្នុង​វគ្គ​ផ្តាច់​ព្រ័ត្រ​ឡើយ ដរាប​ណា​ពួក​គេ​បាន​ធ្វើ​វា​បាន​ឆ្ងាយ​។ ដោយមិនគិតពីលទ្ធផល វគ្គផ្តាច់ព្រ័ត្រនេះប្រាកដជាធ្លាក់ក្នុងប្រវត្តិសាស្ត្រ Dota ។

International Dota 2 Grand Finals Drafts

ហ្គេមទី 1 – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Vannak Siv
Vannak Siv
About

វណ្ណក្រចាបន្ទូលមកពីកាមពត ហើយរស់នៅភ្នំពេញ។ គាត់ជាអ្នកមានភាពចូលចិត្តក្នុងការលេងហ្គេម និងបកប្រែភាសា។ គាត់ធ្វើការបកប្រែកម្មវិធីហ្គេមនៅកម្ពុជា និងបង្កើតការទាក់ទាញជាមួយគេហទំព័រប្រាណការណ៍។

Send email
More posts by Vannak Siv

ព័ត៌មានថ្មីបំផុត

ដោះសោ Reindrix: ភ្នំទឹកកកនៅ Palworld
2024-02-15

ដោះសោ Reindrix: ភ្នំទឹកកកនៅ Palworld

ព័ត៌មាន