ព័ត៌មាន

February 14, 2024

CDL Major ការប្រកួតជម្រុះពីរ និងការធ្វើឱ្យទាន់សម័យ Rostermania

Vannak Siv
WriterVannak SivWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

បន្ទាប់ពីសម្រាករយៈពេលខ្លីបន្ទាប់ពី Major One ដំណាក់កាលបន្ទាប់នៃវគ្គជម្រុះតាមអ៊ីនធឺណិត Call of Duty League ត្រូវបានកំណត់ពេលសម្រាប់ Major Two ។

CDL Major ការប្រកួតជម្រុះពីរ និងការធ្វើឱ្យទាន់សម័យ Rostermania

រ៉ូស្ទ័រម៉ានី

CDL Rostermania បានចាប់ផ្តើមនៅដើមឆ្នាំ 2024 ខណៈដែលក្រុមជាច្រើនបានរុះរើក្រុមរបស់ពួកគេបន្ទាប់ពីការខកចិត្តចាប់ផ្តើមរដូវកាលនេះ។ បូស្តុនមិនបានឈ្នះផែនទីតែមួយនៅពីមុខហ្វូងមនុស្សក្នុងផ្ទះរបស់ខ្លួនទេ ដូច្នេះ Breach បានឆ្លើយតបដោយទម្លាក់ Capsidal សម្រាប់ Asim ។ The Los Angeles Thieves ក៏បានធ្វើការផ្លាស់ប្តូរផងដែរ ដោយផ្លាស់ប្តូរ Cammy និង JoeDecieves សម្រាប់ Nastie និង Kremp ។

Vegas បានប្រកាសថា Standy មិនមែនជាផ្នែកនៃ Legion ទៀតទេ ហើយ Seattle បានផ្លាស់ប្តូរពី iLLeY ដែលមានការប្រកួតពីរបីដំបូងគួរឱ្យចាប់អារម្មណ៍។

ការផ្លាស់ប្តូរសម្ព័ន្ធ

កំឡុងពេលសម្រាក លីគខ្លួនឯងបានឆ្លងកាត់ការផ្លាស់ប្តូរមួយចំនួន។ សម្រាប់ការប្រកួតវគ្គជម្រុះ Major Two មានភ្នំ Hardpoint និងពងកូនថ្មី ហើយ Rio បានជំនួស Skidrow Search and Destroy និង Terminal Hardpoint ។

ការប្រកួតជម្រុះសំខាន់ពីរ

នេះគឺជាតារាងដំបូងនៃការប្រកួតជម្រុះ Major ពីរសម្រាប់រដូវកាល CDL ឆ្នាំ 2024៖

  • ថ្ងៃសុក្រ ទី១៦ ខែកុម្ភៈ
    • Toronto Ultra ទល់នឹង Miami Heretics: 12 PM PST, 3 PM EST, 8 PM GMT
    • New York Subliners ទល់នឹង Carolina Royal Ravens: 1:30 PM PST, 4:30 PM EST, 9:30 PM GMT
  • ថ្ងៃសៅរ៍ ទី១៧ ខែកុម្ភៈ
    • Carolina Royal Ravens ទល់នឹង Boston Breach: 12 PM PST, 3 PM EST, 8 PM GMT
    • Miami Heretics ទល់នឹង Atlanta FaZe: 1:30 PM PST, 4:30 PM EST, 9:30 PM GMT
    • Seattle Surge ទល់នឹង New York Subliners: 3 PM PST, 6 PM EST, 11 PM GMT
  • ថ្ងៃអាទិត្យ ទី១៨ ខែកុម្ភៈ
About the author
Vannak Siv
Vannak Siv
About

វណ្ណក្រចាបន្ទូលមកពីកាមពត ហើយរស់នៅភ្នំពេញ។ គាត់ជាអ្នកមានភាពចូលចិត្តក្នុងការលេងហ្គេម និងបកប្រែភាសា។ គាត់ធ្វើការបកប្រែកម្មវិធីហ្គេមនៅកម្ពុជា និងបង្កើតការទាក់ទាញជាមួយគេហទំព័រប្រាណការណ៍។

Send email
More posts by Vannak Siv

ព័ត៌មានថ្មីបំផុត

Raging Bolt: ស្តេចថ្មីនៃ Metagame របស់ Pokémon VGC
2024-04-10

Raging Bolt: ស្តេចថ្មីនៃ Metagame របស់ Pokémon VGC

ព័ត៌មាន